Hard Work, Mind & Magic (HWMM) er stiftet af Miriam Lerkenfeld. Miriam er uddannet cand.it. fra IT-Universitet, men har bygget sin uddannelse op på forskellige uddannelsessteder heriblandt Tietgen Business College, Kunsthøjskolen i Helsinki (TAIK) og RUC. Hun har gennem de sidste mange år arbejdet med udvikling og innovation, ofte med en digital vinkel eller med fokus på både økonomiske og mere bløde værdier som public service, tilgængelighed, kulturarv og socialt arbejde. Hun har været ansat på blandt andet DR, TV 2, Sandrew Metronome, IT-universitetet og arkitekten Rem Koolhaas OMA-kontor i New York. 
Miriam har derudover arbejdet tre år for Innovationshuset i Københavns Kommune, hvor hun var ansvarlig for mere en 30 innovationsprojekter på tværs af Københavns Kommune. Hun har desuden været en af de ledende personer i at udvikle husets interne metoder, værktøjer og undervisningsforløb. Disse projekter var alle ledet med designtænkning og Business Model Canvas som metodisk tilgang, men hun har også været lead i Innovationshuset på facilitering af samarbejder og partnerskaber med eksterne virksomheder, organisationer og forskellige borgergrupper. Blandt andet har flere af projekterne arbejdet særligt med socialøkonomi, områdeløft, forandringsledelse, digital transformation og velfærdsteknologi. 
Efter Innovationshuset har Miriam været ansat små to år i Socialforvaltningen i Københavns Kommune, hvor hun har arbejdet med velfærdsteknologi, dataetik og digitalisering. 
Back to Top